Ons verhaal

"Echt stielmanswerk, ge ziet da de da geirne doet."

Jo

Probleemoplossend –
creatief – empathisch

Jeroen

Sociaal – veel inzicht –
respectvol

Isaak

Nauwkeurig – enthousiast – betrouwbaar

Aangenaam werken is een belangrijk streefdoel binnen ons team. Ook in onze samenwerking met u dragen we dit hoog in het vaandel. We starten met luisteren naar uw behoeften. Indien we iets voor elkaar kunnen betekenen starten we een samenwerking. In ons atelier werken we met veel daglicht. We plaatsen de bijgebouwen met onze eigen kraan, stellingen en speciaal ontwikkelde materiaalbakken.

"Prachtig om te zien hoe jullie hier iedere morgen met de glimlach staan."

Een goede werksfeer, werkkledij, gereedschappen en machines maken het werk aangenaam. We proberen aangenaam samen te werken. Soms slagen we niet in ons opzet, maar elke dag is een nieuwe kans.

Al 15 jaar is onze filosofie om na iedere realisatie de goede aspecten op te slaan. Vanuit die ervaring en stevige structuur starten we elk nieuw project en groeien we steeds verder. Net als onze aangeplante eiken, traag maar gestaag…

"Wat een gedreven team."

Kwaliteit maakt ons blij. De Franse eik die we verwerken is gesorteerd. Sterker nog, we zagen zelf een groot deel van de eik die we verwerken. Enkel de geschikte kwaliteit komt met de geschikte vochtigheidsgraad bij u. We werken met kwaliteitsmachines en kwaliteitsgereedschappen om topwerk af te leveren.
Efficiënt werken zorgt voor veel voldoening. Bij de besprekingen maken we gebruik van foto’s. We tekenen zelf de gebouwen.

"Timing gaat op in het niets als ik zie welke kwaliteit jullie leveren."

Scroll naar boven